Trolls 3

Åldersgräns: 

Längd: 

Pris: 10€

Alla talar Svenska!

 

Gör dig redo för en actionfylld, stjärnspäckad, regnbågsfärgad familjeåterförening när Anna Kendrick och Justin Timberlake återvänder för det nya kapitlet i DreamWorks Animations storfilmsserie: Trolls 3. Efter två filmer med sann vänskap och obevekligt flirtande, är Poppy (Anna Kendrick) och Kvist (Justin Timberlake) nu officiellt äntligen ett par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Han var en gång med i hennes favoritpojkband, fenomenet BroZone, tillsammans med sina fyra bröder: Floyd

BroZone upplöstes när Kvist fortfarande var jätteliten, och även familjen splittrades. Kvist har inte sett sina bröder sedan dess.

Men när Kvists bror Floyd kidnappas, för sina musikaliska talanger, av ett par skurkaktiga popstjärnor – Velvet och Veneer – ger sig Kvist och Poppy ut på en spännande och känslomässig resa för att återförena de andra bröderna och rädda Floyd från ett ännu värre öde än att bli en bortglömd popstjärna.

Trolls 3 innehåller Trolls-franchisens typiska psykedeliska glädjebomb av nya och klassiska pophits. I rollerna ser och hör vi en bländande skara av musikaliska superstjärnor och komiska kraftpaket som nya franchisekaraktärer.

fredag 20.10.2023 - 18:00
söndag 22.10.2023 - 14:00