Hotell, Restaurang & Konferens

Välkommen till vårt högklassiga hotell mitt i centrala Närpes - Vi har 30 högutrustade hotellrum. 27 dubbelrum och 1 singelrum.  Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. 

Hos oss kan du även boka in ert styrelsemöte i något av de mindre mötesutrymmen eller hålla en stor konferens i kultursalen, som kan erbjuda den senaste tekniken.

Alla våra hotellgäster har möjlighet till den allmänna bastun på beställning. Kommer du med bil, parkerar du gratis alldeles utanför hotellet. Vintertid har du även tillgång till bilvärmare och biltak.

 

Hemsida: https://www.hotelredgreen.fi/

Konferenser & fester i Frans Henriksonssalen

Hotel Red & Green erbjuder ett utmärkt läge, anpassningsbara och högkvalitativa faciliteter, utsökt mötescatering, boende och aktiviteter. Oavsett om det är ett möte, strategidag, konferens, mässa, julfest, rekreationsdag eller ett privat evenemang där du behöver passande utrymmen och servering så finns vi här för att hjälpa dig! Frans Henriksonssalens flexibilitet passar just ditt evenemang. Salen kan omvandlas från ett auditorium till ett plant golvutrymme eller till och med två separata utrymmen. Under samma tak hittar du ett hotell, en fantastisk restaurang och ett konstgalleri där cocktailpartyn kan anordnas.

 

HELDAGSMÖTE Från 45 € / person Inkl. mötesrum 4-8 h, lunch samt för- och eftermiddagskaffe. 

KORTARE MÖTEN Från 20 € / person Inkl. mötesrum 1-4 h och kaffe och tilltugg.

 

För bokning och mer info:

Cisse Grönholm

+ 358 (0)500362804

cisse@hotelredgreen.f