Pampas tour

Fritt inträde!

Pop/rock, domedagssoul och hiphop i ett enda paket- kan det bli bättre? Tjejerna bakom turnésatsningen“Pampas” bygger broar över Östersjön och vitt skilda genrer.

ABELA 

Finlandssvenska ABELA älskar att ha kul och det hörs ihennes musik! Den kan beskrivas som pop/rock med influenser av funk. I de ärliga och ofta feministiska texterna kommer hennes kaxighet fram förklädd i en sassy attityd.  ABELAhar växt upp i Kaskö och är just nu bosatt i Stockholm.

DAFNE ANDAS 

Rapparen och producenten Dafne Andas är prisbelönt bra på scen! 2019 vann hon Livekarusellen Stockholm och blev utnämnd till Årets scenpersonlighet i riksfinalen samma år. Med över 20 års erfarenhet som låtskapare är hennes penna sällsynt vass. Hon ger er klockrena, upplyftande texter som vågar djupdyka i det egna känslospektrat och ifrågasätta normer. Dafne Andastog sitt namn efteren depression 2014 för att påminna sig själv om varför hon gör musik: för att andas.

FILIZ 

FILIZär skyddshelgonet för alla brustna hjärtan och rösten som sjunger patriarkatet till spillror. I fängslande melodier och medryckande rytmer levererar hon sitt budskap med knivskarp närvaro och självklarhet. Musiken andas gospel, soul och elektronisk pop - en blandning hon själv valt att kalla Domedagssoul. 

fredag 09.09.2022 - 20:00