Möt våren Mittistan!

Modeshow och minimässa! Gör dig redo för våren i Mittistan mellan kl 11.00 och 14.00 och få tips på allt du behöver för att göra dig själv och din omgivning redo för våren!  Vad ska du plantera i rabatten och när? Få en uppfriskande nackmassage eller tips på vitaminer för att komma igång efter den mörka vintern. Vilken färg ska soffkuddarna ha i vår? Och vilken färg ska man själv ha på kläderna i vår?

Kl 12.00 får du svar på det när det är det modeshow i Frans Henriksonssalen och där visas allt från arbetskläder för skogsrörjningen till brudklänningar! Aquatex visar arbetskläder för män och kvinnor, Body Basics visar brudklänningar inför sommaren, Cornelia och K&M-shop visar vårnyheter för kvinnor och Hoppets Stjärnas loppis visar snygga begagnade kläder för både män kvinnor och barn.

Restaurang Red&Green serverar en fräsch vårlunch och vill du ta en titt på SydMedis utrymmen på andra våningen så hälsar dom dig välkommen! Dom visar runt intresserade i sina utrymmen mellan 11 och 14. Är du nyfiken på hur hotelrummen ser ut i Hotel Red&Green så ska du vara på plats i aulan 11.30, 12.30 och 13.30 så får du följa med på en liten tur runt hotellet!

I samband med evenemanget som är gratis hittar du specialerbjudanden i affärer och restauranger i centrum så kom och möt våren Mittistan!

 

lördag 09.04.2016 - 12:00