Ginger Sisters - A Vintage Tribute To The Women Of Pop

Ginger Sisters - A Vintage Tribute To The Women Of Pop

 

Ginger Sisters är tillbaka med sin svängiga och fartfyllda show i vilken dom framför kända låtar av några av pophistoriens största kvinnliga artister i egna unika jazz-arrangemang. All musik är arrangerad av gruppens musikaliska ledare Mathias Sandberg.

Den svensk-finska gruppen bildades 2014 och består av Matilda Ångerman, Carla Fri och Mariah Hortans, som tillsammans sjunger trestämmig closed harmony, scattar samt dansar koreografier inspirerade av authentic jazz, lindy hop, tap dance och street dance.

De ackompanjeras av en gipsyjazztrio bestående av Mathias Sandberg (gitarr), Tomi Kettunen (gitarr), och Zacharias Holmqvist (kontrabas).

Ginger Sisters shower har varit mycket välbesökta och uppskattade av såväl musik- som dansentuseaster.

 

Slättens Musik

När höstmörkret smyger sig på och dagarna blir kortare hälsar vi välkomna till Slättens Musik. Fredag kväll 10.9 och lördag 11.9 kan man njuta av musik av olika artister och genrer i Frans Henriksonssalen. Evenemanget är gratis, det enda vi kräver är att man bokar sin plats på förhand och att man avbokar sin plats om man får förhinder. Man får boka in sig till så många konserter man vill.

Avbokning/bokningsändring. Ta kontakt per mail: victor.stromback [at] narpes.fi eller tel: 0405690901

OBS!

Endast förhandsbokningar. Bokningar görs på www.mittistan.sitt.fi. 

Vi rekommenderar användning av ansiktsmask.

 

Vid frågor ta kontakt med Victor Strömbäck, tel: 0405690901 eller stadshusets växel: 062249111 (kl 8-15:45)

lördag 11.09.2021 - 18:30