Fredrik Furu

 

 

Den österbottniska pop-poeten Fredrik Furu från Jakobstad har gett ut fem album på svenska och hans låtar har toppat de finlandssvenska listorna i mer än ett decennium. Två av singlarna från hans senaste skiva "Det som alla letar efter" (2019) gick dessutom in på Radio Suomis spellista med över 1,1 miljoner lyssnare dagligen.

Ifjol firade Fredrik 10 år som soloartist och även om världsläget satte stopp för en jubileumsturné så gav pandemin utlopp för ny kreativitet. Den hoppfulla låten “Sommartid” släpptes och gick in som etta på Yle Vegas topplista. Tätt därefter följde kärlekshistorien “500 dar” och när jubileumsåret avslutades med den tänkvärda ”Aldrig tillbaka” visade Fredrik att han är inne på ett nytt spår med nya historier att berätta. Han är nu aktuell med "Röster i vinden" - en stämningsfull duett tillsammans med Tove Ljungqvist - och i vinter släpps ett nytt album.

Som så många andra har Fredrik längtat efter att få möta sin livepublik igen. En känslosam och energifylld kväll utlovas i Närpes! Länkar:

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4wA5rRyycoTs1BhqulHzvs?si=oa1d5eSATemzoT... Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjn_vA2ffg4vwciQfQQ2CvQ Hemsida: https://www.fredrikfuru.com

 

Slättens Musik

När höstmörkret smyger sig på och dagarna blir kortare hälsar vi välkomna till Slättens Musik. Fredag kväll 10.9 och lördag 11.9 kan man njuta av musik av olika artister och genrer i Frans Henriksonssalen. Evenemanget är gratis, det enda vi kräver är att man bokar sin plats på förhand och att man avbokar sin plats om man får förhinder. Man får boka in sig till så många konserter man vill.

Avbokning/bokningsändring. Ta kontakt per mail: victor.stromback [at] narpes.fi eller tel: 0405690901

OBS!

Endast förhandsbokningar. Bokningar görs på www.mittistan.sitt.fi. 

Vi rekommenderar användning av ansiktsmask.

 

Vid frågor ta kontakt med Victor Strömbäck, tel: 0405690901 eller stadshusets växel: 062249111 (kl 8-15:45)

lördag 11.09.2021 - 20:30