Fast & Furious X

Åldersgräns: 

Längd: 

Pris: 12€

Engelskt tal - Finsk och Svensk text

 

The end of the road begins.

Fast X, den tionde Fast & Furious-filmen, inleder de sista kapitlen i en av filmhistoriens mest omtalade och populära globala franchiser, nu inne på sitt tredje årtionde och still going strong med samma huvudskådespelare och karaktärer som när det hela började.

Efter alla uppdrag och mot omöjliga odds, har Dom Toretto (Vin Diesel) och hans familj varit smartare, modigare och mer drivna än alla sina fiender. Nu kommer de att möta sin dödligaste motståndare någonsin. Ett skrämmande hot, som drivs av blodshämnd, träder fram ur det förflutnas skuggor, fast besluten att slita sönder familjen och förgöra allt - och alla - som Dom älskar, för alltid.

I Fast Five, från 2011, besegrade Dom och hans gäng den ondskefulle brasilianska drogkungen Hernan Reyes och krossade hans imperium på en bro i Rio De Janeiro.

Vad de inte visste var att Reyes son, Dante (Aquamans Jason Momoa), bevittnade allt och har spenderat de senaste 12 åren med att tänka ut hur han ska få Dom att betala det ultimata priset.

Dantes planer kommer att splittra Doms familj från Los Angeles till Roms katakomber, från Brasilien till London och från Portugal till Antarktis. Nya allianser kommer att formas

och gamla fiender kommer att dyka upp igen. Men allt förändras när Dom upptäcker att hans åttaårige son (Leo Abelo Perry, Black-ish) är det ultimata målet för Dantes hämnd.

Fast X är regisserad av Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), och återkommande stjärnskådespelare är Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena och Scott Eastwood, med Oscar®-vinnaren Helen Mirren och Oscar®-vinnaren Charlize Theron.

Till filmen ansluter sig även nya enastående skådespelare, inklusive Oscar®-vinnaren Brie Larson som Tess, en av Byråns representanter som bytt sida; Alan Richtson (Reacher) som Aimes, Byråns nya överhuvud som inte är lika välvilligt inställd till Doms gäng som sin företrädare, Mr. Nobody; Daniela Melchior (The Suicide Squad) som en brasiliansk street racer med ett starkt band till Doms förflutna; och den legendariska Oscar®vinnaren Rita Moreno som Doms och Mias abuelita Toretto.

onsdag 17.05.2023 - 20:00
fredag 19.05.2023 - 19:00
söndag 21.05.2023 - 19:00