Fast & Furious 9

Åldersgräns: 12/9 år

Längd: 142 min

Pris: 12€

Engelskt tal - Svensk och Finsk text

 

Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest. Hans crew går samman för att stoppa en världsomspännande konspiration ledd av den mest skickliga mördare och högpresterande förare som de någonsin har stött på: en man som också råkar vara Doms övergivna bror, Jakob.

Fast & Furious 9 får tillbaka Justin Lin som regissör, som hjälpte till att skapa det tredje, fjärde, femte och sjätte kapitlet i filmserien när det förvandlades till en global blockbuster. All action sträcker sig världen över - från London till Tokyo, från Centralamerika till Edinburgh och från en hemlig bunker i Azerbajdzjan till de kryllande gatorna i Tblisi. Längs vägen kommer gamla vänner att återuppstå, gamla fiender kommer att återvända, historien kommer att skrivas om och den verkliga betydelsen av familjen testas som aldrig tidigare.

Filmstjärnor som återvänder är Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel och Sung Kang, med Oscar®-vinnaren Helen Mirren och Oscar®-vinnaren Charlize Theron. Fast & Furious 9 har också den Grammy-vinnande superstjärnan Cardi B som ny franchisekaraktär Leysa, en kvinna med en koppling till Doms förflutna och en cameoroll av reggaetonsensationen Ozuna.

Vi följer dessa steg i salen för att säkerställa din säkerhet och komfort.

- Vi rekommenderar användning av ansiktsmask

- Max 50 biljetter till salu per föreställning

- Endast förhandsbokningar. Förhandsbokning görs på www.mittistan.sitt.fi

- Förhandsbokningar tas även emot per telefon 1 timme före föreställningens början, tel: 0505587097

- Desinfektionspunkter finns vid husets huvudingång

- Vår personal hjälper gärna till med frågor som rör säkerhetsavstånd

onsdag 30.06.2021 - 19:00
fredag 02.07.2021 - 19:00
söndag 04.07.2021 - 19:00