Änder

Åldersgräns: 7/4 år

Längd: 92 min

Pris: 10€

Alla talar Svenska!

 

Den här julen bjuder Illumination, skaparna av storfilmerna Minioner, Dumma Mej, Sing och Husdjurens Hemliga Liv, in dig till en spännande flygresa till det okända, på en rolig, fullfjädrad familjesemester i den actionfyllda nya originalkomedin, Änder!

Familjen Mallard är fast i gamla hjulspår. Medan pappa Mack nöjer sig med att hålla sin familj trygg, paddlandes runt för evigt i deras New England-damm, längtar mamma Pam efter att skaka om saker och ting och få visa barnen – tonårssonen Dax och lillasyster Gwen – hela vida världen. Efter att en migrerande ankfamilj mellanlandat i dammen, med spännande berättelser om avlägsna platser, övertalar Pam Mack att de ska ge sig ut på en familjeresa, via New York, till tropiska Jamaica.

När gräsänderna tar sig söderut över vintern går deras planer snabbt snett. Upplevelsen kommer att inspirera dem till att vidga sina vyer, skaffa nya vänner och åstadkomma mer än de någonsin trodde var möjligt, samtidigt som de lär sig mer om varandra – och sig själva – än de någonsin föreställt sig.

lördag 23.12.2023 - 14:00
tisdag 26.12.2023 - 14:00