Möt våren Mittistan 29.4

Kom och möt våren Mittistan, här får du ta del av lokala förtagares produkter och tjänster, mingla, slappna av, ät god mat och låt dig inspireras av modeshowen som visar upp vårens nyheter i klädväg, också brudklänningar kommer att visas.  Evenemanget är gratis för besökare och pågår mellan 11 och 14. Modeshowen i Frans Henriksonssalen börjar kl 12.00 och förutom de 20 tal utställare som finns i konsthallen och aulan så har även många av friskvårdsföretagen på tredje våningen öppet. Restaurangen serverar en vårbuffet mellan 11 och 15 och är du intresserad av en visning av de utrymmen som man normalt inte kan besöka dvs hotelldelen på översta våningen samt logerna och greenroom i källaren så ordnas det visningar kl 11.00 och 13.30 De som vill delta i visningen samlas vi aulan vid Red&Greens disk.