M3GAN

Åldersgräns: 16/13 år

Längd: 102 min

Pris: 12€

Engelskt tal - Finsk och Svensk text

 

Hon är mer än bara en leksak. Hon är en del av familjen.

De mest produktiva hjärnorna inom skräckgenren – James Wan, filmskaparen bakom Saw, Insidious och The Conjuring-frahncisen, och Blumhouse, producenten av Halloween-filmerna, The Black Phone och The Invisible Man – ger skräcken ett nytt ansikte.

M3GAN är ett under av artificiell intelligens, en verklighetstrogen docka programmerad att vara ett barns bästa följeslagare och en förälders främsta allierade. Designad av leksaksföretagets briljanta robottekniker Gemma (Allison Williams från Get Out), kan M3GAN lyssna, se och lära sig medan hon blir vän, lärare, lekkamrat och beskyddare till barnet hon är knuten till.

Övrigt: När Gemma plötsligt blir vårdnadshavare för sin föräldralösa 8-åriga systerdotter, Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), är Gemma osäker och oförberedd på att bli förälder. Under intensiv press på jobbet, bestämmer sig Gemma för att para ihop sin M3GAN-prototyp med Cady i ett försök att lösa båda problemen – ett beslut som kommer att få ofattbara konsekvenser.

M3GAN, producerad av Jason Blum och James Wan, regisseras av den prisbelönte filmskaparen Gerard Johnstone (Housebound), från ett manus av Akela Cooper (Malignant, The Nun 2) baserat på en berättelse av Akela Cooper och James Wan.

fredag 13.01.2023 - 19:00
söndag 15.01.2023 - 19:00
tisdag 17.01.2023 - 19:00