Sydmedi

Lääkärikeskus Promedi laajentaa Närpiöön

Vaasalainen Lääkärikeskus Promedi Oy laajentaa toimintaansa Närpiöön. Uusi toimipiste, Lääkärikeskus Sydmedi, avataan Mittistan-liikekiinteistöön, jonka Promedi rakentaa ja omistaa yhdessä Närpiön kaupungin kanssa.

Uuteen kiinteistöön tulee noin 4200 neliömetriä toimitilaa, mistä Sydmedin käyttöön on varattu noin 500 neliömetriä. Kiinteistön rakennustyöt ovat käynnistyneet ja tilojen on määrä valmistua vuoden 2014 loppupuolella.

Sydmedin toiminta tulee kattamaan kaikki julkisyhteisöjen ja yritysten lakisääteiset työterveyspalvelut ja lisäksi joukon muita palveluja, kuten työkyky- ja ammattitautiselvitykset ja erikoislääkärikonsultaatiot. Työterveysasiakkaiden lisäksi vastaanotto palvelee myös yksityishenkilöitä.

Vakituista henkilökuntaa Sydmedissä tulee olemaan kymmenkunta. Kuntoutuspalvelujen osalta Sydmedin asiakkailla on käytössään Ylihärmässä toimivan HärmäMedi Oy:n palvelut ja päiväkirurgian osalta Sydmedin yhteistyökumppanina on leikkaussalisairaala Oy KristinaMedi Ab Kristiinankaupungissa.

Lisätietoa:

Lääkärikeskus Sydmedi Oy, yksikönjohtaja Majvor Wärn

puh. 044 725 1080, majvor.warn [at] sydmedi.fi">majvor.warn [at] sydmedi.fi

Lääkärikeskus Promedi Oy, konsernijohtaja Mikael Fredman

puh. 044 3873800, mikael.fredman [at] promedioy.fi">mikael.fredman [at] promedioy.fi

http://www.promedioy.fi/